top of page
  • Foto del escritorshekemtherapeutics

FELIÇ DIA DE LA MARE



Volem celebrar amb tots vosaltres el dia de la Mare amb l‘oli essencial de Rosa Damascena. Qui tingui el privilegi de disposar d’unes gotes d’aquest apreciat oli té un autèntic tresor.


És un oli de elevat preu però cal tenir en compte que per obtenir-ne un litre es necessiten tres tones de pètals de rosa. Això també justifica l’elevada vibració i concentració, el que ens permet diluir dues gotes en 15ml d’un oli base que no tingui excessiu aroma com el de jojoba per aconseguir un perfum exquisit i una producte d’efectivitat per treballar la psicoaromaterapia, és a dir, fer tractaments emocionals a través de l’olfacció present.


L’oli essencial de rosa és l’aroma de l’amor en totes les seves facetes. Ajuda a l’apertura del cor, a sanar ferides del cor i a fer-nos conscients del nostre amor, tendresa i calidesa.


Té aplicacions en el camp de la bellesa i cura de la pell, a l’alimentació, per la salut, com hem dit a nivell emocional i espiritual.


Bellesa


Propietats i aplicacions

A nivell de pell és un bon antiarrugues, astringent i antiinflamatori i podrem utilitzar-lo per a pells envellides, com a preventiu antiarrugues i per a pell inflamades.


Suggeriment de preparat

Serum per a pells madures: en una base de 50ml d’oli de jojoba, argan o macadàmia, afegir 3 gotes d’oli essencial de rosa damascena. En aplicar-lo cada nit i matí una vegada haguem netejat la pell, posarem una petita quantitat a les mans, l’inhalarem profundament i l’aplicarem al rostre.

Consell: si humitegem la pell de la cara prèviament, l’aplicació serà més profitosa

Salut


Propietats i aplicacions

Afrodisíac, tònic cardíac i uterí i regulador hormonal femení. El podrem utilitzar per a regular el síndrome premenstrual i efectes que produeix la menopausa.


Suggeriment de preparat

Diluir una gota en una cullerada sopera d’oli vegetal. Podem escollir la base que vulguem doncs només precisem un vehicle. Per a disfuncions femenines és aconsellable l’oli d’onagra però us pot servir l’oli d’ametlles, avellana, germen de blat, argan, etc.

Consell: si voleu disminuir costos, en lloc d’utilitzar l’oli de rosa damascena podeu emprar hidrolats de rosa. Podeu dissoldre en una ampolla de litre y mig d’aigua una cullerada sopera d’hidrolat i anar prenent durant tot el dia. Es una forma de saboritzar l’aigua i obtenir beneficis terapèutics.

Esfera mental


Propietats i aplicacions

Antidepressiu, ansiolític, calmant


Suggeriment de preparat

Simplement obrir i fer un mínim de tres olfaccions profundes, presents, lentes i conscients, tantes vegades com necessitem.

També podem dipositar una gota al xacra cor fent un suau massatge en el sentit horari per aconseguir pau interior.

Consell: poseu el flascó entre les dues mans, i apropeu les al nas per tal de poder fer l’olfacció.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page